Waarom naar Kamperland ?

graanakker op kamperland
Kamperland heeft voor ieder wat wils. Of je nu houdt van wandelen, fietsen, watersporten of cultuur snuiven, er is altijd iets leuks te beleven. Hier zijn een paar tips om je vakantie in Kamperland nog leuker te maken:

lucht van Kamperland
– Maak een rondvaart over het Veerse Meer. Dit is een prachtig watergebied waar je kunt genieten van het uitzicht op de eilanden, de vogels en de historische stadjes. Je kunt ook zelf een bootje huren of meedoen aan een zeilcursus.
– Bezoek het Banjaardstrand. Dit is een van de schoonste en mooiste stranden van Nederland, met fijn zand en helder water. Je kunt hier heerlijk zonnen, zwemmen, surfen of kitesurfen.
– Ga naar Deltapark Neeltje Jans. Dit is een educatief en recreatief park waar je alles leert over de Deltawerken, de stormvloedkering en het leven in en om de zee. Je kunt hier ook zeehonden, haaien en roggen bewonderen.
– Ontdek de historie van Noord-Beveland. In Kamperland vind je onder andere de oude molen De Korenbloem, het museum Terra Maris en de kerk uit 1843. Je kunt ook een dagje naar Veere gaan, een pittoresk stadje met veel monumenten en musea.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *